ȘIRNEA, PEȘTERA ȘI MĂGURA

ȘIRNEA
ȘIRNEA

Șirnea, Peștera și Măgura sunt trei sate pitorești de munte cu gospodării împrăștiate pe dealuri, unde localnicii încă păstrează vechile tradiții în armonie cu natura, ultimul dintre ele fiind inclus în Parcul Național Piatra Craiului. Sunt situate la o altitudine mare, astfel încât au priveliști uluitoare atât asupra munților Bucegi, cât și asupra Munților Piatra Craiului.

PEȘTERA
PEȘTERA

Gardurile din lemn, căpițele de fân presărate pe dealurile verzi, oile păscând și grajdurile rustice pentru animale le dau o atmosferă foarte tradițională și pitorească. Vei simți că ai pășit într-o altă lume.

Măgura este accesibilă doar pe drumurile de țară neasfaltate, așa că cel mai bun și mai ușor mod de a-l vizita este să mergi cu motocicleta la Pestera și de acolo să faci o plimbare pe jos sau cu bicicleta spre Măgura – drumul este șerpuit și foarte îngust uneori, dar este asfaltat.

MĂGURA
MĂGURA

Ce să faci?

Există mai multe drumeții în jurul satelor pe care le poți face și unele sunt chiar accesibile cu bicicleta

PEȘTERA
PEȘTERA

Prăpăstiile Zărneștiului este un mic canion pe care îl găsești în zonă, iar în Peștera există o grotă numită Peștera Liliecilor pe care o poți vizita, drumul care urcă spre el fiind foarte pitoresc. Peștera adăpostește multe specii de lilieci, de unde și numele. Dar cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te plimbi, să admiri priveliștile uimitoare și să te relaxezi.

PRĂPĂSTIILE ZĂRNEȘTIULUI
PRĂPĂSTIILE ZĂRNEȘTIULUI
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!