ECHIPA NOASTRĂ

Cantemir Petrisor
Owner
Tihamer Forika
Service
Anna Tigareanu
Sales
Daiana-Adeline Silas
Accounting

TRANSILVANIA MOTO RENT

Transilvania Moto Rent este punctul de plecare în aventură pentru orice iubitor de motociclete. Indiferent dacă ești localnic sau doar în vizită prin Transilvania, la noi găsești o motocicletă care să te poarte cu zâmbetul pe buze acolo unde vrei să ajungi.

Fie că ai planificat o călătorie pe asfalt, o drumeție off-road sau doar ai nevoie să te deplasezi rapid prin oraș, avem motociclete și scutere care acoperă toate aceste nevoi.

Motocicletele sunt pregătite și verificate cu atenție înainte de fiecare plecare, astfel încât să te poți bucura pe deplin de călătorie și să fii relaxat.

Pe lângă seriozitatea care ne caracterizează, noi, toți cei din echipa Transilvania Moto Rent, suntem la rândul nostru motocicliști.

Unii preferăm drumuri lungi, alții aventura pe off-road, unii folosim doar scuterul în oras, altii suntem atrași de circuit. Indiferent cu care dintre noi vei sta de vorbă, suntem nerăbdători să te ajutăm cu sfaturi, sugestii, trasee frumoase, obiective importante; știm și unde se mănâncă o ciorbă ardelenească adevărată.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!